Hvem er vi

Vi respekterer hinanden

… Fordi vi er én virksomhed, der kæmper for, at vi skal lykkes i fællesskab

null

null

null

null

null

null

Et dansk og internationalt tekstilhus

Contrast Company er en af de førende danske virksomheder indenfor design af licens-, non-licens- og private label-tekstiler til det europæiske marked. Vi sigter efter at være den foretrukne samarbejdspartner inden for kategorierne beklædning og tilbehør.

Siden 1996 har vi hos Contrast Company haft et ønske om at skabe tekstiler med fokus på kreativitet og innovation.
Vores mål er altid at være et skridt foran, så vi kan overgå vores kunders forventninger og tilbyde vores partnere en bred vifte af de bedste produkter i en høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Hos Contrast møder du kreative teams, der arbejder med dygtige leverandører i Fjernøsten og Europa.

Vi værdsætter vores langvarige samarbejder og vores stærke partnerskaber med kunder og leverandører, fordi vi ved, at succes skabes sammen.

Hos Contrast Company lever og agerer vi derfor efter vores GEIST-værdier: Glæde, Ejerskab, Idérig, Samarbejde og Troværdighed.

Med fokus på fællesskab, samarbejde og kommunikation har vi skabt et stærkt fundament, hvor vores fælles mål er at vinde og lykkes sammen – og at have det sjovt, mens vi gør det.

WE ARE NO ORDINARY COMPANY

Contrast Company er en ejerledet virksomhed med Jesper Hartvigsen og Torben Hartvigsen i spidsen. Med mange års erfaring inden for tekstilbranchen har Jesper og Torbens ambitioner opbygget et solidt grundlag for, at Contrast Company i dag kan kalde sig en international virksomhed forbundet af en stærk og værdidrevet virksomhedskultur.

Contrast Company er en del af N.O.C. Holding ApS, der ejer virksomhederne Contrast Company, Milestone Company og TBJ Group.

Vi bor på Rudolfgårdsvej

Contrast Company holder til på Rudolfgårdsvej i den industrielle del af Viby i Aarhus. Herfra designer, innoverer og udvikler vi tekstilprodukter og tilbehør til både børn og voksne. Vores kontor er indrettet med fokus på kreative omgivelser med et grønt islæt, der skaber rammerne for en arbejdsplads med plads til og mulighed for både store armbevægelser, fokus, kreativitet, refleksion og fordybelse.

Mød vores GEIST-ambassadører

”Vores værdier og kultur gør at vi føler os som én virksomhed”

”Vores GEIST-værdier værdsætter vi meget højt. De gør at vi tager hånd om hinanden og hjælper hinanden. Hos Contrast bliver der lyttet til medarbejderne og vi har en stor medbestemmelse i, hvordan kulturen, arbejdsgange mm. er bygget op og fungerer. Der bliver fra ledelsen side vist stor tillid til, at vi alle har noget at kunne bidrage med. Stort som små bliver der lyttet til og vurderet ud fra. Det gør i høj grad, at man føler sig som én virksomhed. Vi er gode til at besøge hinandens Ø’er og dermed undersøge hvordan situationen ser ud fra vores kollegas bord. Dermed får vi en bedre forståelse for, hvad der skal til for at en opgave kan løses bedst muligt. Vi gør vores bedste for at tingene skal gå op i en højere enhed. Vi har lært hvor vigtigt det er at se tingene fra et andet perspektiv, for at kunne forstå helheden bedre og hvilken personlighedsprofil vi hver især agerer ud fra.”

Birgitte
Account Assistant

”Hos Contrast hjælper vi hinanden”

“Hos Contrast mærker vi dagligt vores GEIST værdier leve i højt i alle hjørner af virksomheden.
Vi har stor tiltro til hinanden, vi forholder os åbne, stiller os nysgerrige på de udfordringer vi måtte have og vi spiller altid hinanden gode.
GEIST er med til at skabe en positiv atmosfære på kontoret, som gør at man altid møder ind på kontoret med et smil.
Der er stor tiltro til medarbejderne og vi har stor indflydelse på, både hvordan vores arbejdsdag ser ud, men også hvordan vi skaber den bedst mulige kultur på vores arbejdsplads.
For os er dialogen og nysgerrigheden vigtig, både mellem kollegaer, men også med vores leverandører og samarbejdspartnere. Vi vægter åbenhed og samarbejde højt og derved skabe de gode resultater i fællesskab.”

Tanja
ESG Manager

”Vi løser udfordringer i fællesskab”

”Vi har et meget tæt samarbejde mellem vores afdelinger. Alle har en løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer og ved, at vi er afhængige af hinanden. Vi løser udfordringer i fællesskab og løfter i flok, samtidig med at vi skal have det sjovt, mens vi arbejder. Derudover dyrker vi den gode og langvarige relation til alle vores samarbejdspartnere, herunder kunder og leverandører. Vi er interesserede i, at alle vores partnere får succes. Vi stiller os nysgerrige på vores kollegaer og samarbejdspartnere, således at vi kan opnå en fælles forståelse, hvilket styrker vores samarbejde og resultater.”

Heidi
Key Account Coordinator

Let’s win together