Vores forretningsmodel

VI BYGGER STÆRKE PARTNERSKABER

… Fordi succes skabes sammen

VORES FORRETNINGSMODEL HAR KUNDEN I CENTRUM

null

Design

null

Indkøb

null

Produkt

null

Logistik

null

Kunder

VI UDVIKLER, DESIGNER OG PRODUCERER TEKSTILER TIL BØRN OG VOKSNE I ALLE ALDRE

Vores nøje udvalgte netværk af leverandører og vores tætte samarbejde med vores kunder, gør os til en førende leverandør af unikke produkter til Skandinaviens og Europas mest succesfulde detailhandlere.

Vi inspirerer og gør det nemt for vores kunder. Vi agerer ansvarligt i hele værdikæden fra design og indkøb til produktion og levering. Vi er innovative, vi yder en formidabel service og vi gør os umage for at bidrage positivt til vores kunders fortsatte vækst.

Vi sætter en ære i at vores kunder tilbydes den bedste service og det mest værdifulde samarbejde gennem:

Gennemsigtig kommunikation • Fleksibilitet • Bred produktvifte • Hurtig leveringstid • Langvarige partnerskaber

DESIGN

MODE ER VORES PASSION

Vi følger tidens tendenser tæt og bruger vores indsigt til at inspirere og tilpasse produkter og kollektioner til vores kunders behov.

Vores team af dygtige og passionerede designere spotter de nyeste trends og er med til at sikre, at vi sammen er på forkant med produktudvikling, detaljer, kvaliteter og farver.

Erfarne konstruktører sikrer tilpasning af de enkelte styles og samarbejder tæt med vores kvalitetskontrollører for at garantere, at produkterne lever op til både lovgivning og de specifikke ønsker og krav fra vores kunder.

INDKØB

ET UNIKT NETVÆRK

Vores unikke netværk af højkvalitetsleverandører i Fjernøsten og Europa er eksperter i at levere en bred vifte af produkter til førende detailhandlere og brands på det europæiske marked.

Vi arbejder direkte med alle vores leverandører og har ingen mellemmænd involveret. Det betyder, at vi har fuld kontrol over produktionsprocessen og leveringstiden, og samtidig holder det omkostningerne nede. Det direkte samarbejde betyder også, at vores leverandører er tæt involveret i vores produktudvikling og dermed er med til at sikre, at vi altid har et spændende vareudvalg til vores kunder.

Yderligere har vi vores egne indkøbskontorer i Kina, Indien og Pakistan. Vores kvalitetskontrollører og indkøbere på disse kontorer har en tæt daglig kontakt med vores leverandører og supporterer vores indkøbskontor i Danmark. På denne måde er vi altid kun få timer væk fra vores leverandører, og afstanden føles hermed kort, selvom at vores hovedkontor er placeret i Danmark.

PRODUKT

FOKUS PÅ UDVIKLING

Hos Contrast Company har vi fokus på, at designe produkter til vores kunder uden uønsket kemi, og som er produceret under ordentlige forhold. Vi ønsker at øge andelen af certificerede metervarer på tekstilmarkedet og at formidle og uddanne vores kunder til at træffe bæredygtige materialevalg.

Vores emballage skal som udgangspunkt produceres af genanvendelige materialer, og vi genanvender selv så meget emballage som muligt.

På vores kontorer udvikler vi løbende vores affaldshåndteringssystem og arbejder på at øge vores mængde af affald, som sendes til genanvendelse. Vi overvåger vores energiforbrug og optimerer løbende til ny og mere miljøvenlig teknologi.

LOGISTIK

DEDIKERET SERVICE

Transport og distribution af vores produkter varetages af vores dedikerede in-house team, der servicerer de enkelte kunders behov.

Med gennemsigtig kommunikation sikrer vi et værdifuldt samarbejde og de bedste resultater.

KUNDER

NO. 1 PARTNER

Vi er nysgerrige og nyskabende. Hvert eneste kundesamarbejde er unikt, og derfor er det vigtigt for os at inspirere og inddrage vores kunder og leverandører i produktudviklingsprocessen.

Gennem vores partnerskaber er det vigtigt for os at fokusere på det tætte samarbejde, så at vi på den måde kan yde den bedste service og skabe de bedste resultater sammen.

Ansvarlighed er et nøgleord for vores langvarige partnerskaber. På den måde styrker vi samarbejdet og sikrer gensidig forståelse, hvor vi arbejder mod fælles mål og fælles løsninger.

Let’s win together