Brands

… vi har eksklusivitet på

VI DESIGNER OG SKABER STÆRKE KONCEPTUELLE BRANDS

HØJ KVALITET OG TYDELIGT DNA

Vi leverer stærke konceptuelle internationale brands til vores kunder i hele Europa. Vi udvikler kontinuerligt vores koncepter og brands, således at du altid kan finde en opdateret og tidssvarende kollektion, der matcher dine kunders behov.

Vores kollektioner følger sæsonerne, og derfor kommer der løbende nye varer til. Hvert brand har sit eget stærke DNA, og fælles for dem alle er, at vi har fokus på miljø, kvalitet, trends og efterspørgsel i markedet.

Er du interesseret i at høre om vores egne brands? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

HVERDAGSTØJ I TIDLØS MODE

Det hele startede i 1983 med en visionær dansk skibsbygger. Designentusiasten, den industrielle designer, kunstneren og forfatteren Bent Krebs grundlagde REDGREEN og skabte det ikoniske logo, der skildrer hans passion for havet, sejlsporten og for unikt design.

Den første REDGREEN-kollektion blev lanceret på et tidspunkt, hvor livsstilsbrands og historiefortælling endnu ikke var på alles læber. Bent Krebs skabte en enorm succes, og i løbet af de første tolv år i branchen passerede omsætningen 5 millioner euro.

REDGREEN var tilgængelig i udvalgte butikker, eksklusive stormagasiner og konceptbutikker – ikke kun i flere europæiske lande, men også i Hong Kong og Japan, hvor REDGREEN koncept butik nummer 13 åbnede i 1995. I begyndelsen af det nye årtusinde passerede antallet af konceptbutikker verden over 125.

Vil du høre mere om REDGREEN? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

AMERIKANSK BOKSNING, FITNESS OG STREETWEAR

Det hæderkronede amerikanske boksebrand, EVERLAST, er kendt fra både boksning, fitness og streetwear.

Vil du høre mere om EVERLAST i de nordiske markeder? Så er du velkommen til at kontakte os.

HERRETØJ I STORE STØRRELSER(BIG & TALL)

Vi designer og distribuerer vores brand fra vores hovedkontor i Viby, Danmark, og er i dag en af Europas førende Big & Tall-leverandør af herretøj. Vi er repræsenteret på mere end 40 markeder verden over, og 85 % af vores salg er eksport.

Vil du høre mere om NORTH? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

KLASSISK OG TIDLØST DESIGN TIL HVERDAG

Kingshill Polo Club repræsenterer tidløs, sporty og klassisk mode til både damer og herrer. Hovedfarverne er blå, rød og hvid, men andre farver kan også være repræsenteret afhængigt af sæsonen. Der er stor fokus på detaljer, og alle nye kollektioner bliver designet efter de aktuelle modetrends, dog uden at gå på kompromis med brandets DNA, som er udsprunget af den amerikanske og engelske polosport.

Er du interesseret i at høre mere om Kingshill Polo Club? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

ONCA Sport

FITNESS TØJ TIL VOKSNE OG BØRN

ONCA er et fitness brand til aktive voksne og børn. Vi designer træningstøj i alsidige designs, som er både smarte, behagelige og komfortable til enten løb, træning eller andre former for fitness i hverdagen. Vi følger altid tidens tendenser indenfor farver, prints og detaljer uden at gå på kompromis med pasform og kvalitet.

Vil du høre mere om ONCA? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

EXPLORER OF NORWAY

AKTIVT UDELIV FOR TEENS OG VOKSNE

Explorer of Norway er et casual og aktivt outdoor brand, som henvender sig til teens, damer og herrer. Som navnet antyder, så er det norske flag omdrejningspunktet i vores kollektioner, og inspirationen hertil kommer fra det aktive norske udeliv, såsom trekking, running og skiing. Derfor har vi i designprocessen stor fokus på pasform, kvalitet og komfort uden at glemme sæsonens tendenser, og vores mange styles passer perfekt til alle årstider.

Vil du høre mere om Explorer of Norway? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

LICENSER

Disney, Marvel, Coca Cola, Paw Patrol, Harry Potter, Gurli Gris mm.

PRIVATE LABEL

Kreativ og kompetent sparring til udvikling af private labels produkter.

Let’s win together