Brands

… vi har eksklusivitet på

VI DESIGNER OG SKABER STÆRKE KONCEPTUELLE BRANDS

HØJ KVALITET OG TYDELIGT DNA

Vi leverer stærke konceptuelle internationale brands til vores kunder i hele Europa. Vi udvikler kontinuerligt vores koncepter og brands, således at du altid kan finde en opdateret og tidssvarende kollektion, der matcher dine kunders behov.

Vores kollektioner følger sæsonerne, og derfor kommer der løbende nye varer til. Hvert brand har sit eget stærke DNA, og fælles for dem alle er, at vi har fokus på miljø, kvalitet, trends og efterspørgsel i markedet.

Er du interesseret i at høre om vores egne brands? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

KINGSHILL POLO CLUB

KLASSISK OG TIDLØST DESIGN TIL HVERDAG

Kingshill Polo Club repræsenterer tidløs, sporty og klassisk mode til både damer og herrer. Hovedfarverne er blå, rød og hvid, men andre farver kan også være repræsenteret afhængigt af sæsonen. Der er stor fokus på detaljer, og alle nye kollektioner bliver designet efter de aktuelle modetrends, dog uden at gå på kompromis med brandets DNA, som er udsprunget af den amerikanske og engelske polosport.

Er du interesseret i at høre mere om Kingshill Polo Club? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

EXPLORER OF NORWAY

AKTIVT UDELIV FOR TEENS OG VOKSNE

Explorer of Norway er et casual og aktivt outdoor brand, som henvender sig til teens, damer og herrer. Som navnet antyder, så er det norske flag omdrejningspunktet i vores kollektioner, og inspirationen hertil kommer fra det aktive norske udeliv, såsom trekking, running og skiing. Derfor har vi i designprocessen stor fokus på pasform, kvalitet og komfort uden at glemme sæsonens tendenser, og vores mange styles passer perfekt til alle årstider.

Vil du høre mere om Explorer of Norway? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

LORENZO

CASUAL HERRETØJ I ITALIENSK DESIGN

Lorenzo er et stilfuldt herretøjsmærke til den moderne mand, hvor der bliver lagt vægt på snit, mønstre og fine detaljer. Inspirationen til brandet kommer fra grundstenen i den italienske stil, hvor man bærer sin påklædning på naturlig og afslappet vis. Lorenzo er dermed inspireret af den italienske mand, som klæder sig elegant og klassisk, men samtidig ikke er bange for at lege med farver og mønstre.

Vil du høre mere om Lorenzo? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

ONCA

FITNESS TØJ TIL VOKSNE OG BØRN

ONCA er et fitness brand til aktive voksne og børn. Vi designer træningstøj i alsidige designs, som er både smarte, behagelige og komfortable til enten løb, træning eller andre former for fitness i hverdagen. Vi følger altid tidens tendenser indenfor farver, prints og detaljer uden at gå på kompromis med pasform og kvalitet.

Vil du høre mere om ONCA? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

ME AND MY HORSE

TØJ TIL HESTEGLADE BØRN

Me & My Horse er et unisex børnetøjsmærke, hvor vi designer smart og moderigtigt tøj til alle heste- og dyreglade børn.
Vi udvikler flotte og legesyge prints af heste, blomster, hjerter og glitter i et skandinavisk look. Vores designs er målrettet til børn med en aktiv hverdag, og derfor lægger vi stor vægt på pasform med bevægelighed og materialer i komfortable kvaliteter.

Vil du høre mere om Me & My Horse? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

LICENSER

Disney, Marvel, Coca Cola, Paw Patrol, Harry Potter, Gurli Gris mm.

PRIVATE LABEL

Kreativ og kompetent sparring til udvikling af private labels produkter.

Let’s win together